PERMOHONAN KEMASUKAN KE IKM DAN KKTM SESI JULAI 2011

 

Pautan Pantas

Log Masuk

Alumni

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Pendaftaran bekas pelajar KKTM dan IKM
Lupa kata laluan? Sila klik disini

Pelajar

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Staff

No. Gaji
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Kalendar

August, 2014
S M T W T F S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Pelawat

  Pelawat online

MUHAMMAD HAKIEM BIN MOHD HASHIM: hi nak tanya untuk konvo sesi jun-dis 2013 kene print ape ??
SITI IDAYU BINTI ROSLI: bkak online graduate lg. . tp tidak tepat lg.. . penat la cm nie.. . hadoiiiii
MUHAMMAD SYUKRI BIN OMAR: hadoii knpe borang online graduasi "borang tidak tepat ni" !!!
Imman bin Zaiful Zaki: wajib isi borang kajian dgn complete,last page baru dia suruh kita print slip. slip tu kena bawak masa ambik jubah.
Imman bin Zaiful Zaki: fax kan slip byran konvo RM170 pd nombor fax di surat yg ada borang pengesahan pendaftaran. ada yg dah byr untuk konvo pada sem 3 eg STL. pastu kalau boleh call utk sahkan dia org dah terima fax & nama kita dah daftar.
CASMIL ANAK EDUWIN: hye..nk tnye sikit blh..??mcm mane kami dr ikm kuching sarawak ni dpt mesej dr mara..konvo kami dekat PICC PUTRAJAYA jgak..byk pelajar ikm kuching dpt mesej tersebut...tolong jelaskan blh??
MUHAMMAD ADIB BIN ISMUIEN: bodoh katak
MOHD ASYRAF BIN ALIAS: kawan kawan ikm jasin batch 2011-2013
MOHD ASYRAF BIN ALIAS: assalamualaikum , ramai tk yg pegi konvo ni ?
batch 2011-2013
FAKHRUL HELMI ABDUL RASHID: HAI
HAZIQ ZAHIN BIN ZANIZAID: Macam mana nak buat pengesahan yg menyatakan kite dah bayar duit konvo pening ar
ROSDIN BIN HAMDAN: aku pening laaa dgn konvo nii
kena print kehttp://graduan.moe.gov.my/skpgtvet/
KU MUHAMMAD NAFIIS BIN KU MAHIZAN: sempat lagi x utk hantar borang konvo.
SITI IDAYU BINTI ROSLI: knp pengesahan tu x boleh dibuat . . mohon diberitahu . . .banyakk kerja x d msa untuk bkak laman ini stiap masa. . .
NAZRAT BIN NOR AZAHAR: selamat maju jaya kepada pelajar ikm sesi 2012-2013
TARMIZI BIN MOHD HASSAN: kalau x pegi konvo xpe ke?
TARMIZI BIN MOHD HASSAN: kalau x pegi konva xpe ke?
MUHAMMAD HAMIZAN BIN YAAFAR: hadoii knpa soal slidik xdpt bukak??mohon penjelasan MAKLUMAT X TEPAT??
SYEDFULANUAR BIN ABDULLAH: Knp soal selidik konvo dy ckp maklumat x tepat
Nk mklumat ap ye
MOHD RAHIMI BIN MOHD ROZAIMI: HAI
MUHAMMAD AZUAN B ISMAIL: kktmbp 2010-2012 t&d
MUHAMMAD NUR AZEM BIN IBRAHIM: Call pejabat ikm lumut . banyak kali tak ada respon.. mohon jawab. nak bertanya mengenai konvokasyen dan mengenai yuran pembayaran..
RIVON RONNING: bila kemasukan ikm dan kktm
untuk jan-jun 2015

MOHD ZAFRIE IKHMAL BIN HAMID: salam
roslani bin othman: ada lagi kwn2 ikm jb coz elektronik radio tv intake JAN 1979 / DIS 1980 DRPD ROSLANI BIN OTHMAN