PERMOHONAN KEMASUKAN KE IKM DAN KKTM SESI JULAI 2011

 

Pautan Pantas

Log Masuk

Alumni

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Pendaftaran bekas pelajar KKTM dan IKM
Lupa kata laluan? Sila klik disini

Pelajar

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Staff

No. Gaji
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Kalendar

October, 2014
S M T W T F S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Pelawat

  Pelawat online

NOR IBRAHIM BIN ABD HAMID: Rinduuuuu kt ikmbesut
nurfarahin binti saidin: Hami>boleh aje la..make sure ang pnya course yg ang nak ambik tu ada laa nohh..gud luckk...
nurfarahin binti saidin: klau ampa nak tau ampa suma sidang yg ka bapa..ampa p cek kat yg dok ada tulis majlis kovo tu..bace sampai abis nah..so sapa yg sidang ke-3 tu kita geng..hohohoh..
MUHAMMAD ADAM FAIZ BIN MAZLAN: e result semester 3 bule check dkt mane yee
MUHAMMAD RASYDAN BIN AHMAD AZAM: Hai saya rindu KKTMPJ!
DAYANG SUHAILLA BTE ABANG JAMALUDIN: Salam....saya ex stdnt elektrik dmstk n indstri....konvo bila ek untuk ikmk
MUHAMMAD FIRDAOS BIN JAMLUS: salam mana nk isi borang convo??
MUHAMMAD FAIZ BIN MOHD AZHAR: nak tnya skit, cmne nak thu sya sidang ke brape konvo nnti
NORATIKAH BINTI PANDI: salam...nak tanya...ikm jb ada simpan extra result untuk sem 1??
BADRUL HAZIQ BIN BUANG: assalamualaikum mcm mane nk tau raptai n sidang berapa kita dapat
FIRDAUS HAFIZZUDIN BIN MOHD JEFRI: MQA!
NUR ASYRAF BIN ABD RAHMAN: assalamu'alaikum nk tnya skit ni... cmne nk isi online masuk ikm?? dh try cri tp x jmpa link,mmbe nk msuk.. mohon tolong..
MOHAMAD SYAFIQ BIN ZOLKIFLI: susah la nak dapat kktm.. mcm mana nk buat bg dapat?? pointer je kan yang nk tgk?? mntk tlg
MUHAMMAD IZZUDDIN BIN ABDUL RAZAK: assalamualaikum..kalau nak mohon masuk kktm macamana yee??tolong bagitahu... :)
MOHAMAD FIRDAUS BIN ALIAS: Nk smbung unikl kna ad muet skrg...at least band 2..!!errrr..
MUHAMMAD FADHLI SHAH BIN MOHAMAD JAHIDAN : assalamualaikum..mcm mana nk buat petukaran kursus ikm ke kktm mnx tolonng sahabat
FAREEZUL HAFIZ BIN MOHAMED MUZNI: assalamualaikum, macam mana nak tengok result setiap sem?
AKMAL NULHAKIM BIN AHMAD KAMAL: mcm mans nak tengok result sem lepas?
MOHD RASHID BIN SALIM: RINDU
MUHAMMAD SHAFIQ HAFIFI BIN MANSOR
MUHAMMAD TAUFIK BIN MOHD NADZIN: Mana nak dapat blik surat tawaran kemasukan ke kktm..
muhamad amirrul rashid bin aziz: assalamualaikum...sape tahu result pemohonan kktm ble kuar
WAN MUHAMAD HAKIM BIN JAMALUL ZAMRI: mcm mana nak tngok result setiap sem
MUHAMMAD AFIFUDIN BIN NOORAZLIN: mcm mne nk tengok pointter sem1 yew ... mnx tolong kawan2 semua aja sket
MUHAMAD AZIM FARHAN BIN AZLAN IZUDDIN: saya pelajar ikm besut kos sijil teknologi kejuruteraan elektrik domestik & industri nk tanya kalau nk sambung blaja kt ikm sik blh ker x.??