Laman ini dibangunkan khas untuk kegunaan lepasan KKTM dan IKM untuk mengemaskini profil peribadi, syarikat dan yang berkaitan sebagai rekod pihak mara. Anda juga boleh melihat graf analisa terkini untuk dijadikan rujukan. Untuk berinteaksi sesama sendiri silalah ke laman FORUM atau tulislah E-NOTA kepada kenalan anda. Manfaatkan laman ini untuk kebaikan bersama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pautan Pantas

Log Masuk

Alumni

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Pendaftaran bekas pelajar KKTM dan IKM
Lupa kata laluan? Sila klik disini

Pelajar

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Staff

No. Gaji
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Kalendar

November, 2014
S M T W T F S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Pelawat

  Pelawat online

MOHD ASYRAF BIN ALIAS: dekat kajian pengesanan graduan
MOHD ASYRAF BIN ALIAS: slip konvo kene isi borang dkt web ni , ada die tulis nnt baru boleh print slip konvo tu
MOHD ASYRAF BIN ALIAS: assalamualaikum
yuran konvo dh bayar masa sem 3 yang lepas ? tapi resit nye tkde . so mcm mana nk bawa nnt masa pegi picc
MUHAMMAD SAFWAN BIN MOHTAR: saya ingin mencetak result semester 2..kerana saya ingin melanjutkan pengajian peringkat diploma..tq
MUHAMMAD SAFWAN BIN MOHTAR: saya ingin mencetak keputusan semester 2 dan tiga kerana saya ingin melanjutkan pengajian ke peringkat diploma harap dpt membantu tq.
MUHAMMAD SAFWAN BIN MOHTAR: saya ingin mencetak keputusan semester 2 dan tiga kerana saya ingin melanjutkan pengajian ke peringkat diploma harap dpt membantu tq.
WAN SYAZWANI SURI BINTI ABD ZAIE: assalamualaikum , kenapa nak check result kktm untuk sesi januari 2015 still tak boleh ?? mohon bantuan .. ( ASAP)
MUHAMMAD HANIS BIN MAT KAIT: salam..slip convo amik kt ne erk
MOHD SAFWAN BIN MOHD ROSIT: cmna nk print result semesta 4
MOHAMMAD FARIS BIN ISHAK: ikm beseri sangat jauh di pedalaman
HAFIZUDDIN BIN HASNAN: salam..hye semua... sht kew..??
NOR IBRAHIM BIN ABD HAMID: Rinduuuuu kt ikmbesut
nurfarahin binti saidin: Hami>boleh aje la..make sure ang pnya course yg ang nak ambik tu ada laa nohh..gud luckk...
nurfarahin binti saidin: klau ampa nak tau ampa suma sidang yg ka bapa..ampa p cek kat yg dok ada tulis majlis kovo tu..bace sampai abis nah..so sapa yg sidang ke-3 tu kita geng..hohohoh..
MUHAMMAD ADAM FAIZ BIN MAZLAN: e result semester 3 bule check dkt mane yee
MUHAMMAD RASYDAN BIN AHMAD AZAM: Hai saya rindu KKTMPJ!
DAYANG SUHAILLA BTE ABANG JAMALUDIN: Salam....saya ex stdnt elektrik dmstk n indstri....konvo bila ek untuk ikmk
MUHAMMAD FIRDAOS BIN JAMLUS: salam mana nk isi borang convo??
MUHAMMAD FAIZ BIN MOHD AZHAR: nak tnya skit, cmne nak thu sya sidang ke brape konvo nnti
NORATIKAH BINTI PANDI: salam...nak tanya...ikm jb ada simpan extra result untuk sem 1??
BADRUL HAZIQ BIN BUANG: assalamualaikum mcm mane nk tau raptai n sidang berapa kita dapat
FIRDAUS HAFIZZUDIN BIN MOHD JEFRI: MQA!
NUR ASYRAF BIN ABD RAHMAN: assalamu'alaikum nk tnya skit ni... cmne nk isi online masuk ikm?? dh try cri tp x jmpa link,mmbe nk msuk.. mohon tolong..
MOHAMAD SYAFIQ BIN ZOLKIFLI: susah la nak dapat kktm.. mcm mana nk buat bg dapat?? pointer je kan yang nk tgk?? mntk tlg
MUHAMMAD IZZUDDIN BIN ABDUL RAZAK: assalamualaikum..kalau nak mohon masuk kktm macamana yee??tolong bagitahu... :)