Laman ini dibangunkan khas untuk kegunaan lepasan KKTM dan IKM untuk mengemaskini profil peribadi, syarikat dan yang berkaitan sebagai rekod pihak mara. Anda juga boleh melihat graf analisa terkini untuk dijadikan rujukan. Untuk berinteaksi sesama sendiri silalah ke laman FORUM atau tulislah E-NOTA kepada kenalan anda. Manfaatkan laman ini untuk kebaikan bersama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pautan Pantas

Log Masuk

Alumni

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Pendaftaran bekas pelajar KKTM dan IKM
Lupa kata laluan? Sila klik disini

Pelajar

No. Kad Pengenalan
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Staff

No. Gaji
Katalaluan


Lupa kata laluan? Sila klik disini

Kalendar

September, 2014
S M T W T F S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Pelawat

  Pelawat online

JOHARI BIN ABDUL HAMID: TERIMA KASIH MARA...KHASNYA IKM LUMUT SESI JAN 99-JUN 2000
MUHAMMAD SADIQ BIN RAMLI: Assalamualaikum ,
Bagaimana nak isi SKPG ini sbb asyik maklumat tidak tepat saja. Mohon bantuan.

Terima kasih.
MUHAMMAD ADIB AZIZAN BIN SAIFUL BAHRIN: hurm..minta tolong mana2 kakitangan mara yg berkenaan untuk berikan maklum balas...klau boleh kami nk isi borang kaji selidik tu awal2...kang nk konvo nnti jd mcm2 problem plak..
MUHAMMAD FAUZAN BIN ISMAIL: macam mana la nak buat borang kaji selidik tu, asyik maklumat tidak tepat ja
AZRIE BIN MOHAMED ASMAYATIM: xde respon ape pun bile di tnya .. dah mcm mnaa..
jumpa konvo nnt yer ... :D
STUDENT IKM SUNGAI PETANI
MOHAMMAD BADZRUL HAFIFI BIN AHMAD KAMAL: salam.. npe saya x leh isi SKPG?.. bila isi ad tulis perkataan maklumat tidak tepat..sedangkan saya sesi tamat pengajian jan - jun dan surat yang diberi suruh isi pada bulan 1 sept..
nurfarahin binti saidin: tah aq dapat p konvo ka dok tahh..byk sgt msalahnye kannnn...=_='
FAIQ BIN ISMAIL: HARI ISNIN CUTI X??
HUSIN MOHDDIN: Saya bekas pelatah IKM Mara Jalan Hang Tuah Melaka..Dan juga bekas Pelatih Oisca DiJepun Tahun 1985-1987..Saya kecewa sehingga kini tiada apa-apa berita dari pihak Mara..atau apa jua perkembangan terkini untuk bekas pelatih Mara..
ABDUL MAJID BIN JAMAL: bila boleh tahu senarai nama pelajar sidang ke berapa sidang ke barapa
NURAIN BINTI JAMIL: Hai
MOHD SHAFIEE BIN KHAMIS: Saya mencari pelatih motor mekanik untik kedai motor di taman kemas johor kalau Ada yang berminat elaun akan diberikan.
MUHAMMAD HAZIM BIN HASSHIM: macam mana pendafratan alumni . WAJIB ISI KAH
MOHAMAD ZULFAZLY BIN AHMAD JAHURI: kenapa saya tak boleh nk isi borang kaji selidik sbb error yang keluar "maklumat x lengkap"
AHMAD RASHIDI BIN ABDUL RASHID: Takde gadis2 ke kt sini..?bosan betul..kbai
NASRULLAH BIN MOHD ISMAIL: salam. kenapa saya tak boleh nak log masuk borang kajian pengesahan graduan?
MUHAMMAD HAKIEM BIN MOHD HASHIM: hi nak tanya untuk konvo sesi jun-dis 2013 kene print ape ??
SITI IDAYU BINTI ROSLI: bkak online graduate lg. . tp tidak tepat lg.. . penat la cm nie.. . hadoiiiii
MUHAMMAD SYUKRI BIN OMAR: hadoii knpe borang online graduasi "borang tidak tepat ni" !!!
Imman bin Zaiful Zaki: wajib isi borang kajian dgn complete,last page baru dia suruh kita print slip. slip tu kena bawak masa ambik jubah.
Imman bin Zaiful Zaki: fax kan slip byran konvo RM170 pd nombor fax di surat yg ada borang pengesahan pendaftaran. ada yg dah byr untuk konvo pada sem 3 eg STL. pastu kalau boleh call utk sahkan dia org dah terima fax & nama kita dah daftar.
CASMIL ANAK EDUWIN: hye..nk tnye sikit blh..??mcm mane kami dr ikm kuching sarawak ni dpt mesej dr mara..konvo kami dekat PICC PUTRAJAYA jgak..byk pelajar ikm kuching dpt mesej tersebut...tolong jelaskan blh??
MUHAMMAD ADIB BIN ISMUIEN: bodoh katak
MOHD ASYRAF BIN ALIAS: kawan kawan ikm jasin batch 2011-2013
MOHD ASYRAF BIN ALIAS: assalamualaikum , ramai tk yg pegi konvo ni ?
batch 2011-2013